logo
امروز : شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۳۰
[ شناسه خبر : ۴۷۸۱۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس هیأت ورزش‌های همگانی زنجان مطرح کرد:

برگزاری مسابقات لایی‌لیگا در زنجان

برگزاری-مسابقات-لایی‌لیگا-در-زنجان
رئیس هیأت ورزش‌های همگانی زنجان گفت: برگزاری مسابقات لایی‌لیگا، در زنجان با هدف ترویج ورزش همگانی و ایجاد فضایی پرنشاط برای رقابت سالم در بین علاقه‌مندان، در سطح شهرستان‌های، استان‌ و سپس در سطح کشوری برگزار خواهد شد.

محمدکریم رحیمی‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اظهار کرد: روند مسابقات لایی‌لیگا مرحله به مرحله خواهد بود و امکان حضور و رقابت برای شرکت‌کنندگان را از سراسر کشور فراهم می‌کند که شروع آن از شهرستان‌ها خواهد بود.

بیشتر بخوانید

وی تصریح کرد: یکی از نکات مهم و قابل‌توجه در خصوص این رویداد ورزشی، رایگان بودن شرکت برای تمامی علاقه‌مندان است، هیأت ورزش‌های همگانی استان زنجان با این اقدام، فرصتی ویژه را برای همه علاقه‌مندان به فوتبال خیابانی در رقابتی سالم را فراهم آورده تا بدون دغدغه هزینه‌ها، در این رویداد مهیج حضور داشته باشند.

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی زنجان گفت: هدف اصلی ما از برگزاری این مسابقات، فقط برد و باخت نخواهد بود، بلکه می‌خواهیم با ایجاد یک فضای شاد و دوستانه، همه افراد جامعه، فارغ از سن و سطح مهارت، کنار هم جمع شوند و از هیجان رقابت و لذت ورزش بهره‌مند شوند. این رویداد فرصتی است برای کشف استعدادها، تقویت روحیه همدلی و البته تجربه یک روز پرانرژی و به یاد ماندنی خواهد بود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر